Termeni si conditii

Site-ul www.hoteltempo.ro este un material de informare si comunicare online oferit de Palas Com S.R.L., cu scopul de a prezenta informaţii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Palas Com S.R.L.. Aveţi permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materiale din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.
 
Ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei. Rezervarile facute prin intermediul site-ului vor fi verificate iar in cazul in care consideram ca datele sunt corecte si reale va vom contacta pentru confirmare.
 
Pentru detalii sau alte informatii legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.

Va mai recomandam

Restaurant Laci Csarda

Daca esti in Tirgu Mures trebuie neaparat sa gusti din preparatele renumitului Rastaurant Laci Csarda, aflat la doar 5 minute de Hotelul Tempo. Te poti delecta cu cele mai savuroase mancaruri ardelenesti intr-un ambient placut si inedit. Tentatiile culinare sunt aici la tot pasul: ciorba de fasole Jokai servita in paine de casa, specialitati de ciolan cu iahnie de fasole, renumitul Gulas, platou taranesc si desertul Somloi Galuska sunt specialitati pe care nu le vei uita usor.

Detalii

Pensiunea Tempo

La doar 5 minute de Hotelul Tempo ai o alternativa viabila de cazare. Confortul este cuvantul definitoriu pentru camerele de la Pensiunea Tempo. Aici ai ocazia de a imbina utilul cu placutul, in camere cu 2 paturi sau pat dublu (matrimonial). Amenajarea camerelor este optima atat pentru calatorii in interes de afaceri cat si de vacanta.

Detalii